VILKÅR OG BETINGELSER

Denne hjemmeside (nordisklaan.dk” eller “hjemmeside”) drives af:

Centeo Group ApS
CVR-nummer: 40651101
Ceresbyen 75, 3 tv.
8000 Århus C
Kontakt e-mail: info@nordisklaan.dk
Herefter ”Centeo”

i samarbejde med kreditformidleren:

LendMe
CVR-nummer: 37445290
Carl Jacobsens Vej 16, stuen
2500 Valby
Kontakt e-mail: info@lendme.dk
Herefter ”LendMe”

Før du (“du” eller “dig” eller “bruger” eller “låneansøger”) benytter denne service, læs venligst de nedenstående vilkår og betingelser (“vilkår”) grundigt igennem.

Ved at tilgå hjemmesiden og benytte Nordisklaan.dk service accepterer du LendMes vilkår samt privatpolitik for brug af den formidlingstjeneste som LendMe stiller til rådighed for dig via Nordisklaan.dk samt Centeo’s privatpolitik og disse vilkår.

Du finder LendMe’s vilkår for brug af Nordisklaan.dk her, og privatlivspolitik her.

Centeo formidler via Nordisklaan.dk din låneansøgning via den tjeneste som LendMe stiller til rådighed, til de banker og finansieringsselskaber som LendMe samarbejder med, som fremgår af LendMe.dk. Vær opmærksom på, at Centeo kun agerer mellemmand mellem dig, Nordisklaan.dk og LendMe, hvorfor Centeo hverken udsteder lån eller træffer beslutninger om lån og godkendelse af lån.

Centeo låner ikke penge ud, men formidler blot din ansøgning via den tjeneste som LendMe stiller til rådighed, til de banker og finansieringsselskaber som LendMe samarbejder med.

Bemærk venligst, at disse vilkår kun gælder for Nordisklaan.dk, hvorfor du skal sikre at du har læst og forstået LendMe’s vilkår og den långiver, du evt. vælger at optage et lån hos.

Brug af Nordisklaan.dk

Ved at bruge Nordisklaan.dk’s tjeneste, bemyndiger du Centeo til at anmode om et eller flere lånetilbud fra banker og långivere, der arbejder med LendMe. Alle långivere er autoriserede og under tilsyn af Finanstilsynet. Besøg Nordisklaan.dk og LendMe.dk for mere information.

For at benytte Nordisklaan.dk skal du være fyldt mindst 18 år.

Brug af Nordisklaan.dk er helt gratis og uforpligtende for dig.

Hvis du har mistanke om, at en uautoriseret person bruger dit navn eller identitet, skal du straks informere Centeo om dette og tage alle de forholdsregler du kan for at begrænse muligheden for dette, såsom at spærre eller begrænse adgange til information eller muligheden for at logge ind i dit navn.

Låneansøgninger

Du skal sørge for, at alle de oplysninger, du angiver i låneansøgningen på Nordisklaan.dk, er korrekte og valide. Det er dit ansvar at informere Centeo om eventuelle ændringer, der måtte opstå i forhold til de informationer du har angivet, sådan at de til enhver tid er opdaterede og korrekte.

Du har ret til bede en tredjepart om at registrere sig som medansøger med henblik på at styrke låneansøgningen. Medansøgerens personlige oplysninger, heriblandt kontaktoplysninger, finansielle data og oplysninger om tidligere lån og kreditter, vil hermed blive betragtet i en samlet vurdering af låneansøgningen.

Når du har udfyldt ansøgningen sender LendMe din ansøgning videre til de banker og finansieringsselskaber som de samarbejder med, med henblik på at indhente lånetilbud til dig.

Vilkårene for lånet, herunder lånets størrelse, renter, udgifter og tilbagebetaling, bestemmes udelukkende af den pågældende långiver. Accepterer låneansøgeren långivers tilbud, accepterer han/hun samtidigt långivers vilkår. Låneaftalen udarbejdes af långiveren, hvorfor hverken Centeo eller Lendme er medvirkende i låneaftalen og kan derfor ikke påvirke indholdet af låneaftalen.

Ved at benytte Nordisklaan.dk’s tjeneste, giver du Centeo og LendMe tilladelse til at modtage oplysninger om låneansøgningen og lånetilbuddet, såfremt låneaftalen mellem låneansøgeren op långiveren træder i kraft. Låneansøgeren accepterer, at långiverens afgørelse sendes online direkte til en e-mailadresse, som låneansøgeren har fremlagt sin låneansøgning.

Vær opmærksom på, at både LendMe og långiver, efter egen vurdering, kan afvise din ansøgning. Långiveren kan også tilbyde dig et lån, der adskiller sig fra de lån, du har søgt om i ansøgningen. Hverken LendMe eller långiverne kan garantere, at du bliver godkendt til et lån. Du har ret til både at acceptere og afvise lånetilbud.

Når du ansøger om et lån, skal du sammenligne og evaluere dine nuværende indkomster og udgifter, så du kan beregne et realistisk afdragsordning. Du kan benytte de retningslinjer, der anbefales af det danske Forbrugerrådet Tænk

Nordisklaan.dk aktivitet

Bemærk, at driftsforstyrrelser ved brugen af Nordisklaan.dk kan forekomme, såsom afbrydelse af internetforbindelse, software problemer og andre serverfejl.

Det er ikke tilladt at anvende Nordisklaan.dk’s tjeneste til ulovlige aktiviteter eller anden misbrug.

Centeo kan, om nødvendigt, forhindre låneansøgeren i at få adgang til Nordisklaan.dk uden varsel, såfremt Centeo har mistanke om, at låneansøgeren anvender Nordisklaan.dk’s tjeneste i strid mod vilkårene for brug. 

Immaterielle rettigheder

Alle immaterielle rettigheder tilhørende Nordisklaan.dk og tilknyttede dokumenter samt deres forskellige dele og kopier tilhører utvivlsomt Centeo, dets underleverandører og licenstagere. Immaterielle rettigheder henviser til ophavsretlige beskyttelse (herunder database- og katalogrettigheder og fotografiske rettigheder), patenter, hjælpeprogrammer, varemærker, designrettigheder, handelsnavne, viden og alle andre former for registrerede og uregistrerede immaterielle rettigheder.

Disse brugsbetingelser giver hverken låneansøger immaterielle rettigheder til Nordisklaan.dk og eventuelle rettigheder, der ikke er specifikt tildelt låneansøgeren. 

Forbehold

Nordisklaan.dk’s tjeneste er helt gratis for dig. Centeo kan til enhver tid, efter eget skøn, ophæve eller suspendere driften af Nordisklaan.dk samt ændre og opdatere tjenesten. Centeo er ikke ansvarlig for eventuelle mangler, der er forårsaget af sådanne pauser eller forstyrrelser.

Centeo fungerer som mellemmand mellem dig, LendMe og långiverne. Centeo er ikke ansvarlig for eventuelle mangler og skader, der er forårsaget af långivernes handlinger, beslutninger og de lån, de udbyder.

Opsigelse

Låneansøgeren kan til enhver tid opsige aftalen ved at sende en meddelelse til Centeo’s kundeservice.

Bemærk, at dette afsnit kun gælder opsigelse af vilkårene for brug mellem Centeo og dig. Alle lån eller låneaftaler mellem dig og långiveren kan kun opsiges i henhold til långiverens vilkår.

Kontakt venligst långiveren og kontroller deres vilkår, hvis du ønsker at annullere låneaftalen.

Øvrige vilkår

Ændringer

Centeo har ret til at ændre og/eller rette nærværende vilkår. Fortsat anvendelse af tjenesten anses som accept af de nye vilkår.

Overdragelse

Centeo har ret til, helt eller delvis, at overdrage sine rettigheder og forpligtelser til et datterselskab, en efterfølger eller en potentiel opkøber af Nordisklaan.dk, uden brugerens forudgående samtykke.

Du må ikke give andre adgang til denne denne tjeneste og kan ikke overdrage dine forpligtelser i henhold til disse vilkår.

Ekstreme hindringer

Centeo er ikke ansvarlig for eventuelle skader forbundet med nærværende vilkår, der skyldes årsager ude af alle parters kontrol, herunder krig, oprør eller anden national ulydighed, karantænerestriktioner, ekstern arbejdskonflikt, forsinkelser i leverancer, ulykke, oversvømmelser, jordskælv, brand, storm, regeringsbehandlinger eller lovmæssige problemer. 

Gældende lov og uoverenstemmelser

Nærværende vilkår er udarbejdet i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark. Uoverensstemmelser, der måtte opstå som følge af vilkårene for brug, vil blive behandlet af det retslige system i Danmark.

Som forbruger kan du altid kontakte den danske Konkurrence- og Forbrugerstyrelse, hvor du får flere instrukser om bl.a. Forbrugerbeskyttelse, eller benytte dig af forbrugerklage løsningerne, der er udviklet af Europa-Kommissionen.

Hos os,

… ansøger du nemt og sikkert med NemID. Vi sørger altid for at dine oplysninger er krypterede, så de ikke læses af uvedkommende. Det betyder, at alle dine indtastninger og afsendelse af formular i forbindelse med din ansøgning, vil have den højeste sikkerhed som overhovedet mulig.

HUSK,

Når du ansøger hos Nordisk lån, er det gratis og 100% uforpligtende at søge om lån – ansøgningen er ikke bindende før låneaftalen er underskrevet.

DET SIGER vores kunder OM Nordisk lån

Privatlån til nyuddannet

MØD MARTIN – KUNDE HOS Nordisk lån

Martins bil havde efter længere tid givet op, og Martin befandt sig derfor pludselig i en situation, hvor han skulle ud og have en ny bil.
Han valgte derfor at ansøge om 75.000 kr. hos Nordisk lån, og fik pengene udbetalt samme dag.

Du kan læse mere om Martins låneproces hos Nordisk lån her:

LÆS MERE
Privatlån til flytteudgifter

MØD CAMILLA – KUNDE HOS Nordisk lån

Camilla drømte om, at komme på en rundrejse i Europa med sin veninde.
Hun valgte derfor at ansøge om 30.000 kr. hos Nordisk lån, og modtog pengene på hendes konto kort tid efter.

Du kan læse mere om Camillas låneproces hos Nordisk lån her:

LÆS MERE