TIPS OG RÅD

Nordisk lån er skabt med det formål at lette processen for dig, så det hele bliver så simpelt og sikkert som overhovedet muligt.
Vi har gjort processen nem, sikker og ganske enkel - du modtager svar på din ansøgning med det samme, og pengene bliver indbetalt på din konto senest dagen efter.
Vi spørger ikke ind til, hvad du skal bruge pengene på - vores formål er helt enkelt at give dig muligheden for at gøre dine drømme til virkelighed - hvad enten du drømmer om en rejse, en ny bil, et nyt køkken eller noget helt andet.
Gør som så mange andre glade kunder og start din ansøgning allerede i dag.

Hos os,

… ansøger du nemt og sikkert med NemID. Vi sørger altid for at dine oplysninger er krypterede, så de ikke læses af uvedkommende. Det betyder, at alle dine indtastninger og afsendelse af formular i forbindelse med din ansøgning, vil have den højeste sikkerhed som overhovedet mulig.

HUSK,

Når du ansøger hos Nordisk lån, er det gratis og 100% uforpligtende at søge om lån – ansøgningen er ikke bindende før låneaftalen er underskrevet.

DET SIGER vores kunder OM Nordisk lån

Privatlån til nyuddannet

MØD MARTIN – KUNDE HOS Nordisk lån

Martins bil havde efter længere tid givet op, og Martin befandt sig derfor pludselig i en situation, hvor han skulle ud og have en ny bil.
Han valgte derfor at ansøge om 75.000 kr. hos Nordisk lån, og fik pengene udbetalt samme dag.

Du kan læse mere om Martins låneproces hos Nordisk lån her:

LÆS MERE
Privatlån til flytteudgifter

MØD CAMILLA – KUNDE HOS Nordisk lån

Camilla drømte om, at komme på en rundrejse i Europa med sin veninde.
Hun valgte derfor at ansøge om 30.000 kr. hos Nordisk lån, og modtog pengene på hendes konto kort tid efter.

Du kan læse mere om Camillas låneproces hos Nordisk lån her:

LÆS MERE