Forbrugslån ved Nordisk lån er lige til

1
Udfyld få informationer
2
Digital login og udbetaling
3
Hurtigt svar og udbetaling

FORBRUGSLÅN HOS Nordisk lån


Går du med overvejelser om at låne penge? Så er du kommet til den helt rigtige side. Måske har du fundet Nordisk lån på grund af vores reklamekampagne på TV2.
Så ved du også, at vi formidler lån nu og her – hurtigt, sikkert og effektivt. Af og til har man bare brug for at forkæle sig selv med en rejse, et nyt TV eller nye møbler.

Hvad er et forbrugslån?


Navnet forbrugslån fortæller, at denne form for lån primært er beregnet på at finansiere dit forbrug. Du kan altså bruge de penge, du låner, til hvad du har lyst til.

For år tilbage – generelt sagt før finanskrisen – var bankerne ikke bange for at låne penge ud til forbrug. Men det har ændret sig markant! I dag kan det ofte være vanskeligt at optage et forbrugslån i traditionelle banker, og de vil ofte kræve, du stiller sikkerhed for lånet.

Det vil altså sige, at du skal være i stand til at kunne stille sikkerhed i din ejerbolig, din bil eller sommerhus, for at kunne få lov til at få et forbrugslån i banken. Og hvad stiller man så op, når man hverken har eget hus, egen lejlighed, sommerhus eller bil?

Det er her hvor vi hos Nordisk lån kan hjælpe dig!


Hvordan finder jeg det billigste forbrugslån?


Det kan altså være utroligt besværligt – og dyrt – at få et lån på 10.000 kroner gennem sin almindelige bankforbindelse. Der løber som oftest for mange gebyrer på, hvis man da overhovedet kan blive godkendt til et forbrugslån.
Mange tror, at man skal sammenligne selve rentesatsen, når man skal sammenligne forbrugslån for at finde det billigste lån, men det er forkert. Selve renteudgifterne udgør naturligvis en stor del af de samlede omkostninger, der er i forbindelse med et lån, men de står ikke for alle omkostningerne. Der bliver nemlig tillagt flere gebyrer og omkostninger end renterne, og dem kan du se samlet under nøgletallet ÅOP.

Hvad skal jeg særligt holde øje med?


Så når du vil se på, hvilket lån der er billigst for dig, skal du undersøge forbrugslånenes ÅOP. ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Under forbrugslånets ÅOP kan du altså nemt se, hvad lånets årlige omkostninger er, inklusive renteudgifterne.
I dag er heldigvis nemt at sammenligne lånenes ÅOP. I Danmark er det nemlig blevet lovpligtigt, at alle låneudbydere skal opgive lånenes ÅOP, og det betyder at du som forbruger let kan gennemskue de enkelte forbrugslån og finde det, der passer dig bedst. Så husk altid at sammenligne forbrugslånenes ÅOP og se, hvilket lån der er billigst.

Fordele ved forbrugslån


Vi har alle af og til behov for at låne penge i nu og her. Det kan være lidt ubehageligt at skulle bede venner eller familie om et lån, og det kan være en både langsommelig og dyr affære at låne penge i banken. Heldigvis gør den moderne teknik det muligt at låne penge online.

Det er både nemmere og hurtigere end at skulle optage et lån i din egen bank. Måske er det at låne penge online nyt for dig, og det kan være du ikke ved hvordan det virker i praksis.

Derfor har vi her en liste over nogle af de store fordele ved at låne penge online. Nemmere at få et ”Ja” - Det er nemmere at blive godkendt, når du låner online. Der er flere udbydere i konkurrence med hinanden, og deres krav er mindre end hvis du snakkede med din egen bank. Dine penge er din egen sag - Når du vælger at låne penge online, er der ingen der spørger dig om, hvad du vil bruge pengene til. Det dig alene der bestemmer det. Enkelt og hurtigt - En kæmpe fordel ved at låne online er at det er utroligt nemt.

Hvor meget kan jeg låne?


Forbrugslån findes i mange forskellige størrelser – lige fra helt små til noget større beløb. Hvis du eksempelvis optager et af de mere kontroversielle SMS-lån eller Kviklån, kan du typisk låne op til 5.000 kroner. Ønsker du derimod at optage et almindeligt forbrugslån, er det i dag muligt at låne helt op til flere hundredetusinde kroner! Så du kan altså virkelig få opfyldt nogle af dine største drømme ved at optage et forbrugslån online. Men naturligvis kan du også bruge et forbrugslån til andre og lidt mere ”kedelige” ting.
I dag er der flere og flere mennesker, der optager et forbrugslån i stedet for et traditionelt boliglån i banken. Årsagen er, at det er nemmere, hurtigere og mindre besværligt – og at du nemmere kan blive godkendt til at optage et forbrugslån hos en af de mange online låneudbydere. Står du og vil have en ny bil, er det også en mulighed at bruge et forbrugslån som et billån, fordi det i dag er muligt at låne så store beløb.

Naturligvis skal man dog huske, det i nogle tilfælde kan være billigere at optage et lån i banken, hvis du har mulighed for at stille sikkerhed – og hvis du klar til alt besværet med bankmøder, budgetter, lønsedler og så videre. Har du ikke mulighed for at stille sikkerhed i egen bolig eller lignende, så er online forbrugslån en god mulighed for dig, som gerne vil have opfyldt nogle drømme eller vil have betalt andre dyre gældsposter ud.


Få et forbrugslån – det er hurtigt og nemt hos Nordisk lån


Ansøgningen sker online, hvor du udfylder dine oplysninger, vælger beløbet og underskriver med NemID – lettere kan det næsten ikke blive.

Din låneansøgning er gratis og uforpligtende, og hos os får du altid en lav rente og en god månedlig ydelse. Læn dig selv tilbage i sofaen og forestil hvad du vil bruge de 10.000 kroner til.

Vil du glæde din kæreste eller familien med en overraskelse? Har du noget klatgæld til en alt for høj rente, som du vil af med? Eller skal du have ny forårsgarderobe eller en ny cykel til foråret?

De drømme kan nemt og hurtigt blive til virkelighed hos Nordisk lån. Du kan låne penge nu og her og få dem udbetalt lynhurtigt.
Ansøg om et forbrugslån

Forbrugslån fordele hos Nordisk lån

Lav rente på lån

Hos os får du en lav og attraktiv rente.

God månedlig ydelse

Få lynhurtigt svar på din låneansøgning.

Betal ud når det passer dig

Få frit valg hos os - betal dit lån ud når du vil.